Skip to main content

Økologisk fiskepostej

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Kom fisken i en foodprocessor, og rør den med æg og lidt salt.
  • Snit porrerne fint, og riv selleri og gulerod.
  • Skær bacon i små tern.
  • Sautér bacontern og grøntsager let i olivenolie, og rør det sammen med fiskefarsen.
  • Bland dild, citronsaft, citronskal og salt i.
  • Smør et ildfast fad med olivenolie, og kom fiskefarsen deri.
  • Bag ved 200 grader i ca. 40 minutter.

 

Opskriften er venligst udlånt af www.okofisk.dk.

Brugt i denne ret

Ørred (Regnbueørred)

Ørred sælges ofte som forel (200-300 gram portionsfisk).

Ørreden har et…

Ingredienser

4 personer


500 g økologisk ørred
2 æg
200 g porrer
200 g selleri
100 g gulerod
100 g bacon
10 g frisk dild
saft af ½ citron
1 tsk revet citronskal
olivenolie
salt