Økologisk fiskepostej
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Kom fisken i en foodprocessor, og rør den med æg og lidt salt.
- Snit porrerne fint, og riv selleri og gulerod.
- Skær bacon i små tern.
- Sautér bacontern og grøntsager let i olivenolie, og rør det sammen med fiskefarsen.
- Bland dild, citronsaft, citronskal og salt i.
- Smør et ildfast fad med olivenolie, og kom fiskefarsen deri.
- Bag ved 200 grader i ca. 40 minutter.
Opskriften er venligst udlånt af www.okofisk.dk.
Brugt i denne ret
Ørred (Regnbueørred)
Ørred sælges ofte som forel (200-300 gram portionsfisk).
Ørreden har et…
Ingredienser
4 personer
500 g økologisk ørred
2 æg
200 g porrer
200 g selleri
100 g gulerod
100 g bacon
10 g frisk dild
saft af ½ citron
1 tsk revet citronskal
olivenolie
salt