Bækørreder bagt i folie
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 225 grader.
- Skyl fiskene grundigt, og dup dem tørre med køkkenrulle.
- Skær brødet i små stykker og tomaterne i små tern.
- Hak persille, og hak hvidløget fint.
- Bland brød, tomater, persille, hvidløg, citronskal, pinjekerner og kapers i en skål.
- Fordel brødfyldet i bugen på de fire fisk.
- Læg hver ørred på et stykke folie på ca. 30 cm, og krydr fiskene med salt og peber.
- Fold kanterne af folien op omkring fisken, hæld ½ dl hvidvin ved hver portion, og dryp med 1 tsk olie.
- Luk folien om fisken som en pakke, læg pakkerne i en bradepande, og bag dem i 20 minutter.
Servér fisken i pakkerne med nye kartofler, godt brød og en stor skål salat.
Brugt i denne ret
Ørred (Regnbueørred)
Ørred sælges ofte som forel (200-300 gram portionsfisk).
Ørreden har et…
Ingredienser
4 personer
4 bækørreder
1 skive hvedebrød
2 tomater
1 lille bdt. persille
2 fed hvidløg
2 tsk revet citronskal
1 spsk pinjekerner
2 spsk kapers
2 dl hvidvin
4 tsk olivenolie
salt og peber
Tilbehør:
nye kartofler
godt brød el. flûtes
en stor skål frisk salat