Grillet ørred med sky af soltørrede tomater og oliven
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Fiskene skylles, tørres og grilles 6-8 min på hver side. Når rygfinnen kan hives ud er fisken færdig.
- Nye kartofler deles i kvarte og koges. Herefter vendes de let med sauteret spinat.
- Løget hakkes fint og sauteres sammen med timian. Når løgene er klare tilsættes hakkede tomater, udstenede oliven og hvidvin, som koges 2/3 ind, og vendes med smør.
- Anrettes med syltede artiskokker, evt. på en grillpind.
Husk, at retter med spinat ikke bør genopvarmes.
Brugt i denne ret
Ørred (Regnbueørred)
Ørred sælges ofte som forel (200-300 gram portionsfisk).
Ørreden har et…
Ingredienser
4 personer
4 stk. ørreder
nye kartofler
spinat
8 stk. soltørrede tomater
100 g gode oliven uden sten
1 stort skalotteløg
1 dl hvidvin
100 g smør
syltede artiskokker