Skip to main content

Grillet ørred med sky af soltørrede tomater og oliven

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Fiskene skylles, tørres og grilles 6-8 min på hver side. Når rygfinnen kan hives ud er fisken færdig.
  • Nye kartofler deles i kvarte og koges. Herefter vendes de let med sauteret spinat.
  • Løget hakkes fint og sauteres sammen med timian. Når løgene er klare tilsættes hakkede tomater, udstenede oliven og hvidvin, som koges 2/3 ind, og vendes med smør.
  • Anrettes med syltede artiskokker, evt. på en grillpind. 


Husk, at retter med spinat ikke bør genopvarmes.

Brugt i denne ret

Ørred (Regnbueørred)

Ørred sælges ofte som forel (200-300 gram portionsfisk).

Ørreden har et…

Ingredienser

4 personer


4 stk. ørreder
nye kartofler
spinat
8 stk. soltørrede tomater
100 g gode oliven uden sten
1 stort skalotteløg
1 dl hvidvin
100 g smør
syltede artiskokker