Grillet ørred eller knurhane i folie
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Tænd grillen. Rens og tør fisken godt. Drys salt og peber i bugen. Læg de friske krydderurter, fennikel i skiver og hvidløg i bugen sammen med 1 tsk smør pr. fisk. Pak fisken ind i dobbelt alufolie, og grill den i 6-7 min. på hver side ved direkte varme, til kødet løsner sig fra rygbenet.
- Servér med grøn salat, frisk pasta og sky fra fisken.
- Vigtigt: Har du købt en hel knurhane, så pas på knurhanens stikkende rygfinne.
Anden egnet fisk: Makrel, sild, rødfisk, hvilling, fjæsing
Brugt i denne ret
Knurhane (Rød og Grå)
Hovedet er dækket af et benpanser. De tre nederste stråler i brystfinnerne…
Ørred (Regnbueørred)
Ørred sælges ofte som forel (200-300 gram portionsfisk).
Ørreden har et…
Ingredienser
4 personer
4 hele fisk á 250-300 g
Hakket persille
Hakket timian
2 stk fennikel
2 fed hvidløg
4 tsk smør