Skip to main content

Grillet ørred eller knurhane i folie

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Tænd grillen. Rens og tør fisken godt. Drys salt og peber i bugen. Læg de friske krydderurter, fennikel i skiver og hvidløg i bugen sammen med 1 tsk smør pr. fisk. Pak fisken ind i dobbelt alufolie, og grill den i 6-7 min. på hver side ved direkte varme, til kødet løsner sig fra rygbenet.

  • Servér med grøn salat, frisk pasta og sky fra fisken.

  • Vigtigt: Har du købt en hel knurhane, så pas på knurhanens stikkende rygfinne.

    Anden egnet fisk: Makrel, sild, rødfisk, hvilling, fjæsing

Brugt i denne ret

Knurhane (Rød og Grå)

Hovedet er dækket af et benpanser. De tre nederste stråler i brystfinnerne…

Ørred (Regnbueørred)

Ørred sælges ofte som forel (200-300 gram portionsfisk).

Ørreden har et…

Ingredienser

4 personer


4 hele fisk á 250-300 g
Hakket persille
Hakket timian
2 stk fennikel
2 fed hvidløg
4 tsk smør