Skip to main content

Rejemad med grøn ærtehummus, mynte, æg og tahini

Tid:
0 min

Sådan gør du

Optø ærterne. Blend dem med mynteolie, citronsaft, salt og peber.

Kog vand og læg æggene i og kog dem i 7-8 min. Afkøl æggene under koldt vand, pil og del dem.

Hvis det er nødvendigt, så bland tahini med lidt vand.

Smør hummus på brødet, tilsæt rejer, æg, citronskal, sort peber og tahinisauce.

 

Opskriften er venligst udlånt af Royal Greenland.

 

Opskrift: Frida Ronge   Foto: Lennart Weibull

Brugt i denne ret

Reje (Koldtvands)

Rejen er rød med lange savtakkede pandetorn og runde sorte øjne. Det tynde…

Ingredienser

4 personer


4 dl rejer

500 g frosne ærter

1 citron

0,5 dl vand

1 dl koldpresset rapsolie

2 spsk tahini

1 citron

1 bundt mynte

salt

sort peber

2 æg

dild

4 skiver fuldkornsrugbrød