Skip to main content

Rejer med kartoffelblinis og cremfraiche

Tid:
0 min

Sådan gør du

Skræl og kog kartoflerne til de er meget møre. Dryp dem god af og afkøl let.

Mos kartoflerne og pisk mosen sammen med æg, mel og fintsnittet purløg og smag til med salt og peber.

Steg kartoffelblinis i halv olie og halvt smør til de er gyldne og sprøde.

Anret dem med rejer og pynt med frisk plukket dild og revet citronskal. Server creme fraiche dertil.

 

Opskriften er venligst udlånt af Royal Greenland.

Brugt i denne ret

Reje (Koldtvands)

Rejen er rød med lange savtakkede pandetorn og runde sorte øjne. Det tynde…

Ingredienser

4 personer


400 g rejer

2 bagekartofler

2 æg

2 spsk mel

1 bdt. purløg

25 g smør

0,5 dl olie

1 kvist dild

0,5 citron

salt og peber