Rejer med kartoffelblinis og cremfraiche
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
Skræl og kog kartoflerne til de er meget møre. Dryp dem god af og afkøl let.
Mos kartoflerne og pisk mosen sammen med æg, mel og fintsnittet purløg og smag til med salt og peber.
Steg kartoffelblinis i halv olie og halvt smør til de er gyldne og sprøde.
Anret dem med rejer og pynt med frisk plukket dild og revet citronskal. Server creme fraiche dertil.
Opskriften er venligst udlånt af Royal Greenland.
Brugt i denne ret
Reje (Koldtvands)
Rejen er rød med lange savtakkede pandetorn og runde sorte øjne. Det tynde…
Ingredienser
4 personer
400 g rejer
2 bagekartofler
2 æg
2 spsk mel
1 bdt. purløg
25 g smør
0,5 dl olie
1 kvist dild
0,5 citron
salt og peber