Skip to main content

Grøn karry med rejer, ris og cashewnødder

Tid:
0 min

Sådan gør du

Skræl og hak hvidløg, løg, ingefær, koriander og basilikum med stilkene. Knus citrongræsstilkene med bagsiden af ​​kniven og skær den grønne chili. Steg alt i kokosolie. (Smag på chilien, så den ikke er for stærk - kan variere fra frugt til frugt).

Hæld kokosmælken over retten og lad den koge i ca. 15 minutter, tilsæt derefter fiskesauce og limesaft. Skær squashen og svampene i stykker og kom det i karryen, lad den koge på svag varme i ca. 15-20 minutter. Rør karryen med maizena.

Smag til med salt og lidt mere fiskesauce, hvis det er nødvendigt, og tag citrongræsstilke op.

Kog risen i henhold til instruktionerne på pakken. Top ris med karryen, rejer, urter, cashewnødder og eventuelt chilipulver.

 

Opskriften er venligst udlånt af Royal Greenland.

Brugt i denne ret

Reje (Koldtvands)

Rejen er rød med lange savtakkede pandetorn og runde sorte øjne. Det tynde…

Ingredienser

4 personer


400 g rejer

3 dl ris

1 bundt basilikum

1 bundt koriander

2 st citrongræs

2-3 stk chili

4 cm ingefær

4 fed hvidløg

0,5 dl fiskesovs (wok)

2 dåser kokosmælk

1 lime

2 stk bananskalotteløg

0,5 squash

4-5 champignoner

3 spsk kokosolie

1 spsk maizena

1 dl ristede, saltede cashewnødder

1 tsk chilipulver