Skip to main content

Asiatisk inspireret omelet med rejer og frisk grønt

Tid:
0 min

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

Klargør alle grøntsagerne.

Varm en pande op med sesamolie. Tilføj hvidløg, forårsløg, ris, bønnespirer og grønkål og lad det stege i nogle minutter ved høj varme.

Bland æg, sød chilisauce og soyasauce godt sammen i en skål.

Bland æggemassen med indholdet fra panden og hæld det i et ovnfast fad (medmindre din pande kan tåle at komme i ovnen).

Bag omeletten i ovnen i ca. 20 minutter eller til æggene har sat sig inde i midten.

Lad omeletten køle lidt af og top med frisk forårsløg, bønnespirer, rejer, sesamfrø og koriander.

Servér evt. med et stykke rugbrød.

 

Opskriften er venligst udlånt af Royal Greenland. 

 

Brugt i denne ret

Reje (Koldtvands)

Rejen er rød med lange savtakkede pandetorn og runde sorte øjne. Det tynde…

Ingredienser

4 personer


Sesamolie
2 fed hvidløg (finthakket)
4 forårsløg (i tynde skiver)
80g bønnespirer
Ca. 40g grønkål (finthakket)
4 dl kogte ris (evt. brune)
8 æg
1 spsk. sød chilisauce
2 spsk. soyasauce

Topping:
125g rejer
Forårsløg
Bønnespirer
Sesamfrø
Frisk koriander