Asiatisk inspireret omelet med rejer og frisk grønt
0 min
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Klargør alle grøntsagerne.
Varm en pande op med sesamolie. Tilføj hvidløg, forårsløg, ris, bønnespirer og grønkål og lad det stege i nogle minutter ved høj varme.
Bland æg, sød chilisauce og soyasauce godt sammen i en skål.
Bland æggemassen med indholdet fra panden og hæld det i et ovnfast fad (medmindre din pande kan tåle at komme i ovnen).
Bag omeletten i ovnen i ca. 20 minutter eller til æggene har sat sig inde i midten.
Lad omeletten køle lidt af og top med frisk forårsløg, bønnespirer, rejer, sesamfrø og koriander.
Servér evt. med et stykke rugbrød.
Opskriften er venligst udlånt af Royal Greenland.
Brugt i denne ret
Reje (Koldtvands)
Rejen er rød med lange savtakkede pandetorn og runde sorte øjne. Det tynde…
Ingredienser
4 personer
Sesamolie
2 fed hvidløg (finthakket)
4 forårsløg (i tynde skiver)
80g bønnespirer
Ca. 40g grønkål (finthakket)
4 dl kogte ris (evt. brune)
8 æg
1 spsk. sød chilisauce
2 spsk. soyasauce
Topping:
125g rejer
Forårsløg
Bønnespirer
Sesamfrø
Frisk koriander