Gourmetrejer med asparges, melon og syltet chili
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Start med den syltede chilli. Vand og eddike koges med sukker. Chilien befries for kerner. Skæres i tynde strimler og koges i lagen i 5-10 min. Chilien tages op og afkøles.
- De grønne asparges knækkes af i bunden, der hvor de knækker af sig selv. Ristes hurtigt på en varm pande med lidt smør eller olie, salt og kværnet peber.
- Melonen skæres i både og skræl og kernerne skæres væk. Herefter skæres bådene i mindre stykker som vendes med de grønne asparges, der er skåret i stykker af 3-4 cm.
- Asparges og melon vendes umiddelbart inden servering med de syltede chilier og friske GorumetRejer.
Servér med godt brød.
Tip:
Sæt et par skylleskåle med vand og 1 citronskive på bordet. Så kan man skylle fingrene undervejs i måltidet.
Brugt i denne ret
Reje (Koldtvands)
Rejen er rød med lange savtakkede pandetorn og runde sorte øjne. Det tynde…
Ingredienser
4 personer
400-600 g gourmetrejer/hele rejer
½ - 1 bundt grønne asparges
1 melon – fx honningmelon
Syltet chili:
3-5 stk. rød chili
2 dl vand
2 dl lys eddike
1 dl sukker