Skip to main content

Rødspætter og persillesovs

Tid:
0 min

Sådan gør du

Rødspætterne tilberedes i ovnen direkte fra frost som anvist på emballagen.

Kartoflerne skæres i både og koges i 8-9 minutter, hvorefter de tages op. Vend dem med rapsolie, muskatnød og hvid peber.

Gulerødderne vaskes og dampes med smør i ca. 5-6 minutter.

Pisk skyr med sennep, salt, citronsaft og -skal og masser af persille. 

Server rødspætterne med persillesovsen, kartofler og gulerødder.

 

Opskriftern er venligst udlånt af Royal Greenland.

Brugt i denne ret

Rødspætte

Rødspætten er en højrevendt fladfisk (dvs. at det venstre øje er vandret…

Ingredienser

4 personer


4 panerede rødspættefileter
2 bagekartofler
rapsolie
muskatnød
hvid peber
4 gulerødder
smør
2 dl skyr
1 tsk sennep
1 citron
1 bdt. persille
1 glas asier
salt og peber