Stjerneskud med rejer og ørredrogn
0 min
Sådan gør du
1. Krydr alle 8 fileter med salt og peber.
2. Rul 4 af fileterne sammen og læg dem tæt i en gryde. Tilsæt vand, så det når ca. 1 cm op i gryden. Tilsæt ½ tsk salt og bring vandet i kog under låg. Sænk varmen når vandet koger og lad fisken småkoge i 3 min. Tag gryden af varmen og lad fisken trække i 5 min.
3. Vend de resterende fileter i mel og steg dem i smør på en varm pande i ca. 2 min. på hver side.
4. Knæk bunden af aspargesene og steg dem på en varm pande i olie i et par minutter. Lad dem køle af før de skæres i meget tynde skiver.
Anret på ristet rugbrød med salatblade, stegt fisk, dampet fisk, asparges, mayonnaise, rejer, ørredrogn, dild og citron.
Brugt i denne ret
Rødspætte
Rødspætten er en højrevendt fladfisk (dvs. at det venstre øje er vandret…
Skrubbe
Skrubbens farve på øjensiden kan variere fra mørk brungrå til gulgrå med…
Ingredienser
4 personer
8 stk fileter af skrubbe eller rødspætte
1-2 dl fuldkornsmel
½ bundt grønne asparges
1 spsk olie
2 spsk smør
4 skiver ristet rugbrød
8 salatblade
4 spsk god mayonnaise
150 g rejer
1 lille glas rød ørredrogn
Dild
Salt og peber
Citron