Rødspætteruller med parmaskinke og pasta
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Skær løgene i store tern, og svits dem i 1 spsk olie i en gryde i et par minutter.
- Tilsæt finthakket rosmarin og hvidvin, og lad løgene simre i 15 minutter.
- Flæk rødspættefileterne, læg de to stykker rødspættefilet i forlængelse af hinanden, og rul dem sammen til en rulle.
- Fold en skive parmaskinke sammen på midten på den lange led, og rul den rundt om fiskerullen.
- Fortsæt på samme måde med alle rødspættefileter og parmaskinke.
- Stil rullerne i et ildfast fad med bagepapir, drys med peber, og bag i ovnen i 15 minutter ved 225 grader.
- Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i det antal minutter, som er angivet på pakken.
- Vend den færdigkogte pasta og 1 spsk olivenolie grundigt sammen med løgsaucen.
Servér rødspætterullerne med pastaen og en stor skål salat.
Anden egnet fisk:
ising, skærising, skrubbe, rødtunge
Brugt i denne ret
Rødspætte
Rødspætten er en højrevendt fladfisk (dvs. at det venstre øje er vandret…
Ingredienser
4 personer
8 rødspættefileter (ca. 450 g)
4 rødløg
2 spsk olivenolie
4 stilke rosmarin (el. 1½ tsk tørret)
2 dl hvidvin
8 skiver parmaskinke
peber
400 g kort pasta
Tilbehør:
en stor skål salat