Skip to main content

Rødspætteruller med parmaskinke og pasta

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Skær løgene i store tern, og svits dem i 1 spsk olie i en gryde i et par minutter.
  • Tilsæt finthakket rosmarin og hvidvin, og lad løgene simre i 15 minutter.
  • Flæk rødspættefileterne, læg de to stykker rødspættefilet i forlængelse af hinanden, og rul dem sammen til en rulle.
  • Fold en skive parmaskinke sammen på midten på den lange led, og rul den rundt om fiskerullen.
  • Fortsæt på samme måde med alle rødspættefileter og parmaskinke.
  • Stil rullerne i et ildfast fad med bagepapir, drys med peber, og bag i ovnen i 15 minutter ved 225 grader.
  • Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i det antal minutter, som er angivet på pakken.
  • Vend den færdigkogte pasta og 1 spsk olivenolie grundigt sammen med løgsaucen.

 

Servér rødspætterullerne med pastaen og en stor skål salat.

 

Anden egnet fisk:
ising, skærising, skrubbe, rødtunge

Brugt i denne ret

Rødspætte

Rødspætten er en højrevendt fladfisk (dvs. at det venstre øje er vandret…

Ingredienser

4 personer



8 rødspættefileter (ca. 450 g)
4 rødløg
2 spsk olivenolie
4 stilke rosmarin (el. 1½ tsk tørret)
2 dl hvidvin
8 skiver parmaskinke
peber
400 g kort pasta

Tilbehør:
en stor skål salat