Sild med sommersalat
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Skyl sildefileterne, og fjern rygfinnen.
- Vend fileterne i rugmel tilsat salt og peber.
- Varm olien på en slip let-pande, og steg sildene i ca. 3 minutter på hver side.
- Rør rygeost med syrnet fløde.
- Tilsæt klippet purløg, radiser i skiver og halverede cherrytomater.
- Skær kartoflerne i skiver, vend dem med rygeostcremen, og smag til med salt og peber.
Servér de stegte sild med sommersalat og brød.
Brugt i denne ret
Sild
Silden er en sølvskinnende stimefisk med bløde finner uden pigstråler. Den…
Ingredienser
4 personer
- 4 sildefileter
- 1 dl rugmel
- 2 spsk rapsolie
- 200 g rygeost
- 200 g syrnet fløde 9%
- 1 bundt purløg
- 1 bundt radiser
- 250 g cherrytomater
- 800 g kogte kartofler
- salt og peber
Tilbehør:
groft brød