Kryddersild med pocheret æg og flødepeberrod
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
Pisk fløden og smag den til med fintrevet peberrod, havsalt og sukker.
Anret hjertesalatbladene og sildefileter på rugbrødsskiverne. Top med rødløg og pocherede æg.
Server flødepeberroden i små skåle ved siden af.
Pynt det pocherede æg og flødepeberroden med finthakket purløg.
TIP:
Pochér et æg ad gangen. Kog vand op med lidt eddike og salt.
Lav en hvirvel med et piskeris og læg ægget ned i midten, når hvirvlen aftager.
Skru ned for varmen, pochér i 3-4 minutter (afhængig af æggets størrelse) og tag det færdige æg op med en hulske.
Opskriften er venligst udlånt af Glyngøre.
Brugt i denne ret
Sild
Silden er en sølvskinnende stimefisk med bløde finner uden pigstråler. Den…
Ingredienser
4 personer
- 4 stk kryddersildefileter
- 2 dl piskefløde
- 1 brev fintrevet peberrod (40 g)
- Havsalt
- Sukker
- 4 skiver rugbrød
- 8 stk hjertesalatblade
- 2 stk rødløg i fine skiver
- 4 stk æg pocherede
- 1 bdt purløg finthakket