Skip to main content

Kryddersild med pocheret æg og flødepeberrod

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Pisk fløden og smag den til med fintrevet peberrod, havsalt og sukker.

  • Anret hjertesalatbladene og sildefileter på rugbrødsskiverne. Top med rødløg og pocherede æg.

  • Server flødepeberroden i små skåle ved siden af.

  • Pynt det pocherede æg og flødepeberroden med finthakket purløg.

TIP:

  • Pochér et æg ad gangen. Kog vand op med lidt eddike og salt.

  • Lav en hvirvel med et piskeris og læg ægget ned i midten, når hvirvlen aftager.

  • Skru ned for varmen, pochér i 3-4 minutter (afhængig af æggets størrelse) og tag det færdige æg op med en hulske.

Opskriften er venligst udlånt af Glyngøre.

Brugt i denne ret

Sild

Silden er en sølvskinnende stimefisk med bløde finner uden pigstråler. Den…

Ingredienser

4 personer


  • 4 stk kryddersildefileter
  • 2 dl piskefløde
  • 1 brev fintrevet peberrod (40 g)
  • Havsalt
  • Sukker
  • 4 skiver rugbrød
  • 8 stk hjertesalatblade
  • 2 stk rødløg i fine skiver
  • 4 stk æg pocherede
  • 1 bdt purløg finthakket