Stegte sild med syltet appelsin
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
Eddike, vand og sukker koges op, så sukkeret opløses i syltelagen. Herefter tilsættes fennikelfrø samt ingefær og appelsin i tynde skiver. Simrer i ca. 5 minutter og afkøles herefter.
Sildefileterne trimmes, åbnes, smøres med sennep, fyldes med lidt frisk dild og lukkes sammen igen.
Sildefileterne vendes først i pisket æg, herefter i hvedemel krydret med salt og peber og steges så på panden i rigeligt smør i 3-4 minutter på hver side.
Server de lune silde fileter med syltede appelsinskiver, lidt frisk dild og godt rugbrød til.
Opskriften er venligst udlånt af Glyngøre.
Brugt i denne ret
Sild
Silden er en sølvskinnende stimefisk med bløde finner uden pigstråler. Den…
Ingredienser
4 personer
- 4 stk. sildefileter
- 4 spsk. dijonsennep
- Frisk dild
- 1 stk. æg
- 100 g hvedemel
- Salt/peber
- Smør til stegning
- 2 dl lys eddike
- 1/2 dl vand
- 75 g sukker
- 1 spsk. fennikelfrø
- 1 stk. knoldingefær
- 2 stk. økologiske appelsiner
- 4 skiver rugbrød