Djævleæg med rødbedecreme og marinerede sildebidder
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
Kog æggene hårde og læg dem i iskoldt vand.
Pil og halver æggene.
Fjern æggeblommerne, som smuldres.
Rør creme fraichen med rødbedetern og smag rødbedecremen til med havsalt.
Anret de halve æg med rødbedecreme, sildebidder og top med smuldret æggeblomme og karse.
TIP:
Hvidvin går særdeles fint til sild. Vælg en Riesling med lidt syre og lidt sødme, som er skabt til sild.
Opskriften er venligst udlånt af Glyngøre.
Brugt i denne ret
Sild
Silden er en sølvskinnende stimefisk med bløde finner uden pigstråler. Den…
Ingredienser
4 personer
- 8 stk marinerede sildebidder
- 4 stk æg hårdkogte
- 1 bk karse
RØDBEDECREME
- 1,5 dl creme fraiche 38 %
- 1,5 dl fintskårne tern af syltet rødbede
- Havsalt