Skip to main content

Djævleæg med rødbedecreme og marinerede sildebidder

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Kog æggene hårde og læg dem i iskoldt vand.

  • Pil og halver æggene.

  • Fjern æggeblommerne, som smuldres.

  • Rør creme fraichen med rødbedetern og smag rødbedecremen til med havsalt.

  • Anret de halve æg med rødbedecreme, sildebidder og top med smuldret æggeblomme og karse.

  • TIP:

  • Hvidvin går særdeles fint til sild. Vælg en Riesling med lidt syre og lidt sødme, som er skabt til sild.

Opskriften er venligst udlånt af Glyngøre. 

Brugt i denne ret

Sild

Silden er en sølvskinnende stimefisk med bløde finner uden pigstråler. Den…

Ingredienser

4 personer


  • 8 stk marinerede sildebidder
  • 4 stk æg hårdkogte
  • 1 bk karse

RØDBEDECREME

  • 1,5 dl creme fraiche 38 %
  • 1,5 dl fintskårne tern af syltet rødbede
  • Havsalt