Durumpanerede sild med italiensk tomatsauce
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Hak hvidløget fint.
- Varm 1 tsk olie i en gryde, og svits hvidløget ½ minut under omrøring.
- Tilsæt persille, tomater og kapers, og lad saucen småkoge i 5-10 minutter.
- Klip finnerne af sildene, halvér fileterne, og del hver filet i to, så du får fire små stykker sildefilet af hver hele sild.
- Krydr fileterne med salt og peber.
- Hæld durummelet på en tallerken, og vend sildene i melet.
- Varm resten af olien op på en pande, og steg sildene gyldenbrune på begge sider ved middelhøj varme.
Servér sildene med tomatsauce samt kogt broccoli, blomkål og ris.
Brugt i denne ret
Sild
Silden er en sølvskinnende stimefisk med bløde finner uden pigstråler. Den…
Ingredienser
4 personer
4 sildefileter (350-400 g)
2 fed hvidløg
3 tsk olivenolie
½ dl hakket persille
1 dåse flåede tomater
2 spsk kapers
1 dl durummel
salt og peber
Tilbehør:
broccoli
blomkål
ris