Skip to main content

Durumpanerede sild med italiensk tomatsauce

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Hak hvidløget fint.
  • Varm 1 tsk olie i en gryde, og svits hvidløget ½ minut under omrøring. 
  • Tilsæt persille, tomater og kapers, og lad saucen småkoge i 5-10 minutter.
  • Klip finnerne af sildene, halvér fileterne, og del hver filet i to, så du får fire små stykker sildefilet af hver hele sild. 
  • Krydr fileterne med salt og peber. 
  • Hæld durummelet på en tallerken, og vend sildene i melet. 
  • Varm resten af olien op på en pande, og steg sildene gyldenbrune på begge sider ved middelhøj varme.

 

Servér sildene med tomatsauce samt kogt broccoli, blomkål og ris.

Brugt i denne ret

Sild

Silden er en sølvskinnende stimefisk med bløde finner uden pigstråler. Den…

Ingredienser

4 personer


4 sildefileter (350-400 g)
2 fed hvidløg
3 tsk olivenolie
½ dl hakket persille
1 dåse flåede tomater
2 spsk kapers
1 dl durummel
salt og peber

Tilbehør:
broccoli
blomkål
ris