Sild Mimose med grønne asparges
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
Vrik aspargesene - og der, hvor de naturligt knækker, lad dem knække og skær rodenderne til.
Kog vand op med et skvæt rapsolie og lidt havsalt.
Kom aspargesene i vandet og kog op i cirka 1 minut.
Tag aspargesene op og læg dem til afkøling på et klæde.
Anret aspargesene med karrybidder, smuldret æggeblomme, rogn, brøndkarse og citronbåde.
INFO:
Mimose er en gul blomst. I den gastronomiske verden kalder man findelt hårdkogt æggeblomme, der drysses ud over en ret for mimose.
Opskriften er venligst udlånt af Glyngøre.
Brugt i denne ret
Sild
Silden er en sølvskinnende stimefisk med bløde finner uden pigstråler. Den…
Ingredienser
4 personer
- 12 stk karrybidder
- 20 stk grønne asparges
- Koldpresset rapsolie
- Havsalt
- 4 stk hårdkogte æggeblommer smuldres
- 1 stk citron skåret i både
- 1 lille håndfuld brøndkarse
- 4 spsk rogn - her stenbiderrogn
TILBEHØR:
- Surdejsbrød