Sild med Tempeh og sennepsmayo
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
Saltmarineret sild på stegt tempeh med karse og sennepsmayo:
Skær en lang skive af tempeh og steg den gylden og sprød i en smule olie på en varm pande. Krydr med lidt salt.
Anret sildefiletten ovenpå tempeh og kom lardo ovenpå silden. Brænd lardoen kort med en gasbrænder. Rør sennep og mayo sammen og anret sammen med silden. Slut af med et godt drys karse.
Opskriften er udviklet af Peter Nøhr, kok ved KOST.
Brugt i denne ret
Sild
Silden er en sølvskinnende stimefisk med bløde finner uden pigstråler. Den…
Ingredienser
4 personer
200g tempeh på rug og havre (eller fuldkornsrugbrød)
4 sildefiletter
1 håndfuld karse
4 tynde skiver lardo
4 spsk god mayo
1 tsk sennep