Skip to main content

Sprød salat med grillet laks og ærter

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Skyl salaten, og anret den i en skål eller et fad.
  • Giv ærterne et opkog, og afdryp.
  • Skær skrællen af appelsinerne, og skær dem i både.
  • Skær agurken i skiver.
  • Del laksen i mindre stykker, og grill dem på en slip let-pande i 3 minutter på hver side.
  • Vend salaten med ærter, appelsin, agurk og laks.
  • Rør pesto med lidt vand, og dryp over salaten.

 

Servér salaten med brød til.

 

Anden egnet fisk:
ørred

Brugt i denne ret

Laks

Laksen er en sølvskinnende slank fisk med fedtfinne. Laksen kan kendes fra…

Ingredienser

4 personer



225 g laksefilet
1 salathoved
200 g frosne ærter
2 blodappelsiner el. røde grapefrugter
1 agurk
2 spsk basilikumpesto

Tilbehør:
groft brød