Sprød salat med grillet laks og ærter
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Skyl salaten, og anret den i en skål eller et fad.
- Giv ærterne et opkog, og afdryp.
- Skær skrællen af appelsinerne, og skær dem i både.
- Skær agurken i skiver.
- Del laksen i mindre stykker, og grill dem på en slip let-pande i 3 minutter på hver side.
- Vend salaten med ærter, appelsin, agurk og laks.
- Rør pesto med lidt vand, og dryp over salaten.
Servér salaten med brød til.
Anden egnet fisk:
ørred
Brugt i denne ret
Laks
Laksen er en sølvskinnende slank fisk med fedtfinne. Laksen kan kendes fra…
Ingredienser
4 personer
225 g laksefilet
1 salathoved
200 g frosne ærter
2 blodappelsiner el. røde grapefrugter
1 agurk
2 spsk basilikumpesto
Tilbehør:
groft brød