Torsk med valnødder i appelsinsauce
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Skær skrællen af to appelsiner, og skær appelsinkødet i tern.
- Pres saften ud af de to sidste appelsiner.
- Varm olien op på en pande.
- Skær fisken i 4 stykker, læg dem på panden, og steg dem til de er gyldenbrune på den ene side.
- Vend fisken om, og krydr med salt og peber.
- Tilsæt appelsinsaft, appelsintern og fløde, og lad retten simre i 4-5 min.
- Pynt retten med valnødder.
Tip! Servér med aspargeskartofler og grøn salat.
Brugt i denne ret
Torsk
Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…
Ingredienser
4 personer
4 appelsiner
1 spsk olivenolie
500-600 g torskefilet uden skind
2 dl fløde
50 g valnødder