Skip to main content

Torsk med valnødder i appelsinsauce

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Skær skrællen af to appelsiner, og skær appelsinkødet i tern.
  • Pres saften ud af de to sidste appelsiner.
  • Varm olien op på en pande.
  • Skær fisken i 4 stykker, læg dem på panden, og steg dem til de er gyldenbrune på den ene side.
  • Vend fisken om, og krydr med salt og peber.
  • Tilsæt appelsinsaft, appelsintern og fløde, og lad retten simre i 4-5 min.
  • Pynt retten med valnødder.

Tip! Servér med aspargeskartofler og grøn salat.

Brugt i denne ret

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…

Ingredienser

4 personer


4 appelsiner
1 spsk olivenolie
500-600 g torskefilet uden skind
2 dl fløde
50 g valnødder