Blinis med stenbiderrogn
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Smelt smøret.
- Kom smør, mælk og A38 i en skål.
- Sigt mel og bagepulver i.
- Tilsæt æg og revet citronskal, og pisk godt for at undgå klumper.
- Bag 12-16 små blinis (ca. 6-8 cm i diameter) evt. 4 ad gangen på en slip let-pande.
Servér 3-4 blinis pr. person med stenbiderrogn, hakkede rødløg, dild og cremefraiche.
Tip
Servér blinis som dejlig forret. I stedet for stenbiderrogn kan du bruge fiskesalat af fx. kulmule.
Brugt i denne ret
Stenbider
Hannen har mørk gråblå ryg og sider. I ”legetiden” bliver bugen stærk…
Ingredienser
4 personer
400 g stenbiderrogn
20 g smør
1 dl letmælk
1 dl A38
125 g boghvedemel eller fint speltmel
½ tsk bagepulver
2 æg
revet skal af ¼ citron
Tilbehør:
fintsnittede rødløg
cremefraiche
dild