Skip to main content

Blinis med stenbiderrogn

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Smelt smøret.
  • Kom smør, mælk og A38 i en skål.
  • Sigt mel og bagepulver i.
  • Tilsæt æg og revet citronskal, og pisk godt for at undgå klumper.
  • Bag 12-16 små blinis (ca. 6-8 cm i diameter) evt. 4 ad gangen på en slip let-pande.


Servér 3-4 blinis pr. person med stenbiderrogn, hakkede rødløg, dild og cremefraiche.

Tip
Servér blinis som dejlig forret. I stedet for stenbiderrogn kan du bruge fiskesalat af fx. kulmule.

Brugt i denne ret

Stenbider

Hannen har mørk gråblå ryg og sider. I ”legetiden” bliver bugen stærk…

Ingredienser

4 personer


400 g stenbiderrogn
20 g smør
1 dl letmælk
1 dl A38
125 g boghvedemel eller fint speltmel
½ tsk bagepulver
2 æg
revet skal af ¼ citron

Tilbehør:
fintsnittede rødløg
cremefraiche
dild