Stenbiderrogn med blomkåls-panna cotta og sprøde toasts
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
Skyl og del blomkålen i mindre stykker og kog den akkurat mør i mælk med lidt citronskal. Sigt mælken fra og blend blomkålen helt glat. Rør den udblødte husblads ud i den lune blomkålscreme og smag til med salt og peber. Hæld i små skåle eller i dybe tallerkener og sæt på køl.
Skær brødet i tynde skiver og pensel med smeltet smør og drys med lidt salt. Bag skivene sprøde i ovnen ved 125° C i ca. 25 min.
Anret stenbiderrogn på den cremede panna cotta med fintsnittet purløg og de sprøde toast.
Opskriften er venligst udlånt af Royal Greenland.
Brugt i denne ret
Stenbider
Hannen har mørk gråblå ryg og sider. I ”legetiden” bliver bugen stærk…
Ingredienser
4 personer
2 glas rød stenbiderrogn
1 blomkål
4 dl mælk
1 citron
4 blade husblas
1 ciabattabrød
25 g smør
1 bundt purløg
salt og peber