Skip to main content

Stenbiderrogn med blomkåls-panna cotta og sprøde toasts

Tid:
0 min

Sådan gør du

Skyl og del blomkålen i mindre stykker og kog den akkurat mør i mælk med lidt citronskal. Sigt mælken fra og blend blomkålen helt glat. Rør den udblødte husblads ud i den lune blomkålscreme og smag til med salt og peber. Hæld i små skåle eller i dybe tallerkener og sæt på køl.

Skær brødet i tynde skiver og pensel med smeltet smør og drys med lidt salt. Bag skivene sprøde i ovnen ved 125° C i ca. 25 min.

Anret stenbiderrogn på den cremede panna cotta med fintsnittet purløg og de sprøde toast.

 

Opskriften er venligst udlånt af Royal Greenland.

Brugt i denne ret

Stenbider

Hannen har mørk gråblå ryg og sider. I ”legetiden” bliver bugen stærk…

Ingredienser

4 personer


2 glas rød stenbiderrogn

1 blomkål

4 dl mælk

1 citron

4 blade husblas

1 ciabattabrød

25 g smør

1 bundt purløg

salt og peber