Grøntsagsrøsti med cremede stenbiderrogn
0 min
Sådan gør du
Skær det ene rødløg ud i ultrafine tern og bland ternene med stenbiderrogn (gem lidt til topping), mayonnaise, cremefraiche, finthakket dild og smag til med lidt citronsaft, salt og peber.
Skyl kartoffel og gulerod og riv på et groft rivejern ned i en sigte. Riv rødløget med, salt det hele let og lad stå et par minutter. Pres derefter så meget overskydende væske som muligt ud af grøntsagsblandingen.
Skyl, tør og hak spinaten groft.
Bland spinat, æg og hvedemel i grøntsagsblandingen og rør godt rundt.
Smelt smørret på en pande og steg 8 røsti ved middel varme i 3-5 minutter på hver side til de er gyldne og gennemstegte.
Server de lune røsti med cremede stenbiderrogn, frisk dild, evt. lidt frisk spinat, frikskværnet sort peber, et par citronbåde og top med friske stenbiderrogn.
Opskrift venligst udlånt af Glyngøre.
Brugt i denne ret
Stenbider
Hannen har mørk gråblå ryg og sider. I ”legetiden” bliver bugen stærk…
Ingredienser
4 personer
CREMEDE STENBIDERROGN
- 200 g Glyngøre stenbiderrogn
- 2 rødløg
- 2 spsk mayonnaise
- 2 spsk cremefraiche 18%
- Frisk dild
- 1 citron
- Salt og peber
GRØNTSAGSRØSTI
- 1 stor kartoffel
- 1 gulerod
- 1 rødløg
- 50 g spinat
- 2 æg
- 1 dl hvedemel
- 20 g smør