Sprøde pandekager med stenbiderrogn og drænet kefir
0 min
Sådan gør du
Drænet kefir
Hæld kefir i en sigte beklædt med klæde, dette kan med fordel gøres dagen i forvejen. Kom den drænede kefir over i en skål.
Sprøde pandekager
Panko, vand, olie og salt blendes i 2-3 minutter. Varm en blinis[1]pande op. Hæld dejen på blinispanden i et tyndt lag. Pandekagen er færdig, når den er gylden på oversiden. Pande[1]kagen skal kun steges på den ene side.
Ved servering
Smag stenbiderrognen til med salt. Hak rødløget fint. Anret den drænede kefir i små toppe og stenbiderrogn på de sprøde pandekager. Fordel hakket rødløg ud over.
Pynt af med bronzefennikel
Opskrift og billeder er udlånt fra Dansk Cater
Brugt i denne ret
Stenbider
Hannen har mørk gråblå ryg og sider. I ”legetiden” bliver bugen stærk…
Ingredienser
5 personer
2 dl kefir
20 g panko rasp
1,5 dl vand
35 g rapsolie
2 g salt
100 g stenbiderrogn
25 g rødløg
5 g bronzefennikel