Skip to main content

Sprøde pandekager med stenbiderrogn og drænet kefir

Tid:
0 min

Sådan gør du

Drænet kefir
Hæld kefir i en sigte beklædt med klæde, dette kan med fordel gøres dagen i forvejen. Kom den drænede kefir over i en skål.

Sprøde pandekager
Panko, vand, olie og salt blendes i 2-3 minutter. Varm en blinis[1]pande op. Hæld dejen på blinispanden i et tyndt lag. Pandekagen er færdig, når den er gylden på oversiden. Pande[1]kagen skal kun steges på den ene side.

Ved servering
Smag stenbiderrognen til med salt. Hak rødløget fint. Anret den drænede kefir i små toppe og stenbiderrogn på de sprøde pandekager. Fordel hakket rødløg ud over.

Pynt af med bronzefennikel

 

Opskrift og billeder er udlånt fra Dansk Cater

Brugt i denne ret

Stenbider

Hannen har mørk gråblå ryg og sider. I ”legetiden” bliver bugen stærk…

Ingredienser

5 personer


2 dl kefir

20 g panko rasp

1,5 dl vand

35 g rapsolie

2 g salt

100 g stenbiderrogn

25 g rødløg

5 g bronzefennikel