Skip to main content

Burger med pesto

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne til pestoen i en håndblender, og smag til med salt og peber. Pensl fiskefileterne med olie, og krydr med salt og peber. Grill fisken i 3-4 min. på hver side i en dobbeltrist eller på en grillpande. Lun burgerbollerne på grillen eller i ovnen. Skær evt. fileten på tværs med en skarp kniv. 
  • Fordel pesto på bollens bund og top, og saml burgeren med fisk og fyld efter eget valg.
  • Tip til fyld: Salat, basilikum, rucola, chili, parmesanost, tomater i skiver, oliven mv.

    Egnet fisk: Rødspætte, skrubbe, ising, tun, sildehaj, laks

Brugt i denne ret

Rødspætte

Rødspætten er en højrevendt fladfisk (dvs. at det venstre øje er vandret…

Ingredienser

4 personer


4 fiskefileter á 125-150 g
4 gode burger-boller

Pesto:
Frisk basilikum (en lille potte)
1 dl god olivenolie
3 spsk revet parmesan
2 fed hvidløg
1 tsk pinjekerner
Salt og peber