Burger med pesto
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne til pestoen i en håndblender, og smag til med salt og peber. Pensl fiskefileterne med olie, og krydr med salt og peber. Grill fisken i 3-4 min. på hver side i en dobbeltrist eller på en grillpande. Lun burgerbollerne på grillen eller i ovnen. Skær evt. fileten på tværs med en skarp kniv.
- Fordel pesto på bollens bund og top, og saml burgeren med fisk og fyld efter eget valg.
- Tip til fyld: Salat, basilikum, rucola, chili, parmesanost, tomater i skiver, oliven mv.
Egnet fisk: Rødspætte, skrubbe, ising, tun, sildehaj, laks
Brugt i denne ret
Rødspætte
Rødspætten er en højrevendt fladfisk (dvs. at det venstre øje er vandret…
Ingredienser
4 personer
4 fiskefileter á 125-150 g
4 gode burger-boller
Pesto:
Frisk basilikum (en lille potte)
1 dl god olivenolie
3 spsk revet parmesan
2 fed hvidløg
1 tsk pinjekerner
Salt og peber