Rødspætteruller med rødbedesalat
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
Grøntsager:
- Bag halvdelen af rødbederne i ovnen ved 200 grader.
- Tag skindet af dem, og skær dem i tern.
- Skræl resten af de rå rødbeder, og skær dem i tern.
- Bland en marinade af olie, eddike, revet peberrod og kapers.
- Hæld marinaden over rødbeder og æbler.
Fisk:
- Rul hver rødspættefilet sammen til en lille roulade, og læg dem i et smurt ildfast fad.
- Krydr med salt og peber.
- Kom folie over, og bag i ca. 10 min. ved 180 grader.
- Servér med kogte kartofler og rødbedesalat.
Brugt i denne ret
Rødspætte
Rødspætten er en højrevendt fladfisk (dvs. at det venstre øje er vandret…
Ingredienser
4 personer
- 600 g rødspættefileter
Grøntsager mm.:
- 700 g rødbeder
- 1-2 spsk olie
- 1 spsk vin- eller æbleeddike
- 1 spsk revet peberrod
- 1-2 spsk kapers
- 2 æbler i tern
- kartofler