Skip to main content

Rødspætteruller med rødbedesalat

Tid:
0 min

Sådan gør du

Grøntsager:

  • Bag halvdelen af rødbederne i ovnen ved 200 grader.
  • Tag skindet af dem, og skær dem i tern.
  • Skræl resten af de rå rødbeder, og skær dem i tern.
  • Bland en marinade af olie, eddike, revet peberrod og kapers.
  • Hæld marinaden over rødbeder og æbler.

 

Fisk:

  • Rul hver rødspættefilet sammen til en lille roulade, og læg dem i et smurt ildfast fad.
  • Krydr med salt og peber.
  • Kom folie over, og bag i ca. 10 min. ved 180 grader.
  • Servér med kogte kartofler og rødbedesalat.

 

Brugt i denne ret

Rødspætte

Rødspætten er en højrevendt fladfisk (dvs. at det venstre øje er vandret…

Ingredienser

4 personer


  • 600 g rødspættefileter

Grøntsager mm.:

  • 700 g rødbeder
  • 1-2 spsk olie
  • 1 spsk vin- eller æbleeddike
  • 1 spsk revet peberrod
  • 1-2 spsk kapers
  • 2 æbler i tern
  • kartofler