Dampede rødspætter med gulerødder i appelsin
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Skræl gulerødderne, og skær dem i grove stykker.
- Kog gulerødderne i en gryde med appelsinsaften i 5 minutter.
- Tilsæt cherrytomater, skru ned for blusset, og lad grøntsagerne simre endnu 2 minutter.
- Tilsæt grofthakket basilikum, og smag til med salt og peber.
- Læg to rødspættefileter oven på hinanden, og rul dem sammen.
- Drys med salt og peber, og læg rødspætterne i en gryde.
- Hæld 2 dl vand i gryden, og lad fisken småkoge 10 minutter under låg.
Servér rødspætterne med appelsingulerødderne og kogt pasta.
Brugt i denne ret
Rødspætte
Rødspætten er en højrevendt fladfisk (dvs. at det venstre øje er vandret…
Ingredienser
4 personer
500 g rødspættefileter
600 g gulerødder
saft af 2 friske appelsiner
250 g cherrytomater
1 håndfuld frisk basilikum
salt og peber
Tilbehør:
pasta