Skip to main content

Spætte med tomatsalat

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Vend rødspættefileterne i rugmel, blandet med ½ tsk groft salt og friskkværnet peber.
  • Steg fiskefileterne på en slip let-pande i gyldent smør tilsat olie, 2-3 min. på hver side.
  • Skær tomaterne i skiver, og snit rødløget.
  • Bland olivenolie med balsamico, og tilsæt presset hvidløg.
  • Smag til med salt og peber.
  • Hæld dressingen over tomaterne, og pynt med frisk basilikum. 
  • Servér med friskpresset citron, tomatsalat og nye kartofler med persilledrys.

Brugt i denne ret

Rødspætte

Rødspætten er en højrevendt fladfisk (dvs. at det venstre øje er vandret…

Ingredienser

4 personer


4-6 stk rødspættefileter
1 dl rugmel
1 citron
6 tomater
1 rødløg
frisk basilikum
½ dl olivenolie
½ dl balsamico
1 fed hvidløg