Spætte med tomatsalat
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Vend rødspættefileterne i rugmel, blandet med ½ tsk groft salt og friskkværnet peber.
- Steg fiskefileterne på en slip let-pande i gyldent smør tilsat olie, 2-3 min. på hver side.
- Skær tomaterne i skiver, og snit rødløget.
- Bland olivenolie med balsamico, og tilsæt presset hvidløg.
- Smag til med salt og peber.
- Hæld dressingen over tomaterne, og pynt med frisk basilikum.
- Servér med friskpresset citron, tomatsalat og nye kartofler med persilledrys.
Brugt i denne ret
Rødspætte
Rødspætten er en højrevendt fladfisk (dvs. at det venstre øje er vandret…
Ingredienser
4 personer
4-6 stk rødspættefileter
1 dl rugmel
1 citron
6 tomater
1 rødløg
frisk basilikum
½ dl olivenolie
½ dl balsamico
1 fed hvidløg