Dampede silderuller med peberrodscreme
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Rør ylette med sukker og peberrod.
- Smag til med salt og peber, og lad cremen trække 5-10 minutter.
- Smag evt. til med mere peberrod.
- Klip finnerne af sildene, og klip fileterne over på midten, så du får to lange, smalle fileter ud af hver sild.
- Rul sildefileterne sammen, og hold dem fast med en tandstik.
- Kom eddike, 3 dl vand, 1 tsk salt og lidt stødt peber i en pande, og bring i kog.
- Læg sildene i panden, læg låg på, eller dæk med stanniol, og lad sildene simre i 2-3 minutter.
Servér sildene med peberrodscreme og kogte grøntsager og kartofler.
Brugt i denne ret
Sild
Silden er en sølvskinnende stimefisk med bløde finner uden pigstråler. Den…
Ingredienser
4 personer
400 g sildefileter
3 dl ylette, letmælksyoghurt e.l.
½ tsk sukker
3-4 spsk revet peberrod
3 spsk lager- el. vineddike
salt og peber
Tilbehør:
kogte grøntsager
kogte kartofler