Fiskeminestrone
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Skær porrerne i ringe og bladsellerien i små tern.
- Hak hvidløget fint.
- Varm olien op i en gryde, og svits porrer, bladselleri og hvidløg i et par minutter under omrøring.
- Tilsæt tomater og vand eller bouillon, kog suppen op, og lad den koge 5 minutter.
- Skær skrubbefileterne i tern, og kom dem i suppen.
- Lad suppen simre endnu 2 minutter, og smag til med salt og peber.
Servér suppen straks med brød, og drys med bladselleriblade.
Anden egnet fisk:
ising, rødspætte
Brugt i denne ret
Skrubbe
Skrubbens farve på øjensiden kan variere fra mørk brungrå til gulgrå med…
Ingredienser
4 personer
500 g skrubbefileter
2 porrer
3 stilke bladselleri og bladselleriblade til drys
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
1 dåse hakkede tomater
1 liter vand eller bouillon
salt og peber
Tilbehør:
Groft brød eller flutes