Skip to main content

Rød skrubbesuppe

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Skær peberfrugterne i kvarte, og læg dem i et ildfast fad.
  • Skær skrubbefileterne i brede strimler, og læg dem oven på peberfrugterne.
  • Krydr med salt og peber, og bag dem i 15 minutter. 
  • Hak løget, og skær tomaterne i kvarte.
  • Kog løg og tomater op med hvidvin og bouillon, og lad det koge i 5 minutter.
  • Blend suppen.

 

Anret suppen i skåle, læg de bagte peberfrugter med skrubbe ovenpå, og servér med brød eller flutes. 

Brugt i denne ret

Skrubbe

Skrubbens farve på øjensiden kan variere fra mørk brungrå til gulgrå med…

Ingredienser

4 personer



600 g skrubbefileter
3 røde peberfrugter
1 løg
4 tomater
2½ dl hvidvin
1 liter fiskebouillon
salt og peber

Tilbehør:
groft brød el. flutes