Rød skrubbesuppe
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Skær peberfrugterne i kvarte, og læg dem i et ildfast fad.
- Skær skrubbefileterne i brede strimler, og læg dem oven på peberfrugterne.
- Krydr med salt og peber, og bag dem i 15 minutter.
- Hak løget, og skær tomaterne i kvarte.
- Kog løg og tomater op med hvidvin og bouillon, og lad det koge i 5 minutter.
- Blend suppen.
Anret suppen i skåle, læg de bagte peberfrugter med skrubbe ovenpå, og servér med brød eller flutes.
Brugt i denne ret
Skrubbe
Skrubbens farve på øjensiden kan variere fra mørk brungrå til gulgrå med…
Ingredienser
4 personer
600 g skrubbefileter
3 røde peberfrugter
1 løg
4 tomater
2½ dl hvidvin
1 liter fiskebouillon
salt og peber
Tilbehør:
groft brød el. flutes