Grillet havkat med radiser og rejer
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Skyl kartolerne og kog dem i 10 minutter i en gryde med saltet vand.
- Skær radiserne i kvarte, og skær forårsløgene ud i stykker af ca. 5 cm.
- Hæld vandet fra kartoflerne, og tilsæt radiser og forårsløg - læg hurtigt låg på gryden igen, så dampen tilbereder grøntsagerne nænsomt.
- Tag gryden med ud til grillen, uden at tage låget af.
- Grill havkat koteletterne til de har fået pænt mønster, og ikke er rå i midten.
- Servér koteletterne med kartofler, radiser og forårsløg, samt rejer og dild.
Brugt i denne ret
Havkat
Den almindelige havkat kan kendes på, at kroppen har 10-15 mere eller…
Ingredienser
4 personer
900 g (8 stk.) havkat koteletter
500 g nye kartofler
2 små poser radiser
1 bundt forårsløg
salt
dild
Tilbehør: Rejer