Skip to main content

Grillet havkat med radiser og rejer

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Skyl kartolerne og kog dem i 10 minutter i en gryde med saltet vand.
  • Skær radiserne i kvarte, og skær forårsløgene ud i stykker af ca. 5 cm.
  • Hæld vandet fra kartoflerne, og tilsæt radiser og forårsløg - læg hurtigt låg på gryden igen, så dampen tilbereder grøntsagerne nænsomt.
  • Tag gryden med ud til grillen, uden at tage låget af.
  • Grill havkat koteletterne til de har fået pænt mønster, og ikke er rå i midten.
  • Servér koteletterne med kartofler, radiser og forårsløg, samt rejer og dild.

Brugt i denne ret

Havkat

Den almindelige havkat kan kendes på, at kroppen har 10-15 mere eller…

Ingredienser

4 personer


900 g (8 stk.) havkat koteletter
500 g nye kartofler
2 små poser radiser
1 bundt forårsløg
salt
dild

Tilbehør: Rejer