Skip to main content

Grillet hornfisk

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Tænd grillen.

  • Hak persillen groft. Tag lidt fra til at drysse over kartoflerne, og bland resten med fintrevet citronskal.

  • Fyld blandingen i fiskens bug.

  • Krydr med salt og peber.

  • Læg fisken sammen ‘hoved mod hale‘ i en oliesmurt dobbeltrist, og grill den ved direkte varme i 3-6 min. på hver side. 

  • Servér med nye kartofler, drysset med hakket persille. Pynt evt. med rødbedespirer.

 

Brugt i denne ret

Hornfisk

Hornfisken kendes på den cylindriske aflange krop med stærkt forlængede…

Ingredienser

4 personer


4 hornfiskefileter á 150-200 g
1 bundt bredbladet persille
1 økologisk citron
1 kg nye kartofler
Olie
Salt og Peber

Evt. Rødbedespirer til pynt