Skip to main content

Grillet hornfisk med persille og kaperssky

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Hornfiskefileterne tjekkes for ben og drysses på indersiden med hakket persille, citronskal, salt og peber.
  • Fileterne lægges sammen 'hoved mod hale', vendes i rugmel og grilles på begge sider.
  • Skalotteløgene hakkes fint og sauteres i lidt olie. Kapers og hvidvin tilsættes.
  • Hvidvin, skalotteløg og kapers koges halvt ind og piskes op med smør.

Servér hornfisken med kapersskyen, grillede citronbåde og nye kartofler.

 

Tip: Servér gerne med en frisk Chardonnay, ikke for fed. Lav saucen lige inden servering. Grill evt. også kvarte fennikler, og servér dem til.

Brugt i denne ret

Hornfisk

Hornfisken kendes på den cylindriske aflange krop med stærkt forlængede…

Ingredienser

4 personer



4 hornfiskefileter
2 bdt. kruspersille
Fint strimlet el. reven skal af 2 citroner
Salt og peber
Rugmel
ca. 50 g skalotteløg
Lidt rapsolie
50 g kapers
2 dl hvidvin
50 g smør

Tilbehør:
Grillede citronbåde
Nye kartofler