Grillet hornfisk med persille og kaperssky
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Hornfiskefileterne tjekkes for ben og drysses på indersiden med hakket persille, citronskal, salt og peber.
- Fileterne lægges sammen 'hoved mod hale', vendes i rugmel og grilles på begge sider.
- Skalotteløgene hakkes fint og sauteres i lidt olie. Kapers og hvidvin tilsættes.
- Hvidvin, skalotteløg og kapers koges halvt ind og piskes op med smør.
Servér hornfisken med kapersskyen, grillede citronbåde og nye kartofler.
Tip: Servér gerne med en frisk Chardonnay, ikke for fed. Lav saucen lige inden servering. Grill evt. også kvarte fennikler, og servér dem til.
Brugt i denne ret
Hornfisk
Hornfisken kendes på den cylindriske aflange krop med stærkt forlængede…
Ingredienser
4 personer
4 hornfiskefileter
2 bdt. kruspersille
Fint strimlet el. reven skal af 2 citroner
Salt og peber
Rugmel
ca. 50 g skalotteløg
Lidt rapsolie
50 g kapers
2 dl hvidvin
50 g smør
Tilbehør:
Grillede citronbåde
Nye kartofler