Grillet hornfisk med basilikum og nudelsalat
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Kog nudlerne efter pakkens anvisning.
- Halvér agurken, fjern kernerne og snit den i stykker på ½ cm. Halvér tomaterne, snit forårsløgene, chili og korianderen.
- Vend nudlerne med sesamolie, soja og grønsager.
- Læg fisken ud på et stykke bagepapir med skindsiden nedad og krydr godt med salt og peber.
- Hak basilikum groft og fordel den på fisken.
- Skær fisken ud i stykker på ca. 10 cm og rul dem til små, faste ruller. Sæt 2 ruller på et grillspyd og grill fisken i en forvarmet ovn på grill i ca. 2-3 minutter indtil den er gylden og sprød.
- Servér med nudelsalat, drys med sesam og halverede lime.
Anden egnet fisk: Hvilling
Brugt i denne ret
Hornfisk
Hornfisken kendes på den cylindriske aflange krop med stærkt forlængede…
Ingredienser
4 personer
500 g hornfisk i filet
½ bundt basilikum
1 spsk. olivenolie
Salt og peber
Nudelsalat
200 g ægnudler
1 agurk
200 g cherrytomater
3 forårsløg
½ bundt koriander
1-2 spsk sesamolie
1-2 spsk sojasauce
1 spsk. sort sesam
2 små chilier
2 lime