Skip to main content

Hornfisk med frikassé af ærter og asparges

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Skær hornfiskefileterne i mindre stykker.
  • Vendes dem i rugmel krydret med salt og peber, og steg dem gyldenbrune i oliven- eller rapsolie.
  • Skær asparges i mindre stykker, og hak forårsløg fint.
  • Damp aspargesene i ½ dl vand i 2 minutter.
  • Tilsæt ærter, forårsløg, citronsaft, olivenolie, grofthakket dild eller kørvel, salt og peber, og kog hurtigt op.

 

Servér frikasséen til den stegte hornfisk.

Brugt i denne ret

Hornfisk

Hornfisken kendes på den cylindriske aflange krop med stærkt forlængede…

Ingredienser

4 personer



600 g hornfisk i filet
1 dl rugmel
oliven- el. rapsolie til stegning
2 bdt. grønne asparges
2 dl friske ærter
4 forårsløg
4 tsk citronsaft
2 spsk olivenolie
dild el. kørvel
salt og peber