Hornfisk med frikassé af ærter og asparges
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Skær hornfiskefileterne i mindre stykker.
- Vendes dem i rugmel krydret med salt og peber, og steg dem gyldenbrune i oliven- eller rapsolie.
- Skær asparges i mindre stykker, og hak forårsløg fint.
- Damp aspargesene i ½ dl vand i 2 minutter.
- Tilsæt ærter, forårsløg, citronsaft, olivenolie, grofthakket dild eller kørvel, salt og peber, og kog hurtigt op.
Servér frikasséen til den stegte hornfisk.
Brugt i denne ret
Hornfisk
Hornfisken kendes på den cylindriske aflange krop med stærkt forlængede…
Ingredienser
4 personer
600 g hornfisk i filet
1 dl rugmel
oliven- el. rapsolie til stegning
2 bdt. grønne asparges
2 dl friske ærter
4 forårsløg
4 tsk citronsaft
2 spsk olivenolie
dild el. kørvel
salt og peber