Skip to main content

Grillet laksefilet i sommersalat med agurk, radiser og grillede forårsløg

Tid:
0 min

Sådan gør du

Gnid laksen med olivenolie salt og peber.

Skyl salaten og rens de øvrige grøntsager.

Radiserne skæres i tynde skiver og lægges i koldt vand.

Agurken skæres i små tern eller kugler.

Grill laksen 2-3 min på hver side til den er gylden og stadig saftig.

Forårsløgene grilles, til de er møre men stadig har bid.

Anret laksen på salaten med de klargjorte grøntsager og dryp med olivenolie, citronsaft og friskkværnet peber.

 

Opskriften er venligst udlånt af Royal Greenland. 

Brugt i denne ret

Laks

Laksen er en sølvskinnende slank fisk med fedtfinne. Laksen kan kendes fra…

Ingredienser

4 personer


4 laksefileter 

1 hovedsalat

1 bundt radiser

1 agurk

4 stk. forårsløg

1 citron

0,5 dl olivenolie

salt og peber