Skip to main content

Havtaskespid

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Tænd grillen. Skær fisken i store tern. Træk skiftevis fisk og halve citronbåde på spid. Smør med olie, og drys evt. med forskellige slags hakkede krydderurter, så du har flere forskellige slags spid. Grill spiddene forsigtigt i 2-3 min. på hver side ved direkte varme, evt. i dobbeltrist.   
  • Pil kødet ud af avocadoerne, og mos dem med en ske. Tilsæt hvidløg, A38, salt og citronsaft, og bland til en cremet dressing.
  • Servér med lunt flute og guacamole.
  • Anden egnet fisk: Havkat, victoriabars, havtaskekæber

    Brugt i denne ret

    Havtaske

    Havtasken er en fisk med et meget stort hoved. Den brede mund er besat med…

    Ingredienser

    4 personer


    600 g havtaskefilet
    Olie
    Hakkede krydder-urter, fx persille, purløg, koriander
    Økologisk citron

    Guacamole:
    2 store modne avocadoer
    4 spsk A38
    2 fed hvidløg
    1 tsk citronsaft
    ½ tsk salt