Skip to main content

Havtasketournedos med parmaskinke og oliven-rosmarin-olie

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Parmaskinken samles om bøfferne, evt. med en tandstik.
  • Olivenkødet skæres fra stenene og lægges i olivenolien sammen med skalotteløg og rosmarin.
  • Havtaskebøfferne grilles på hver side i ca. 4 min. på hver side, hvorefter de anrettes med olien omkring.

Servér f.eks. med en tomatsalat på bund af friske spæde spinatblade.

Tip: Olien bliver rigtig god, hvis den får lov at trække i køleskab et par dage.

Brugt i denne ret

Havtaske

Havtasken er en fisk med et meget stort hoved. Den brede mund er besat med…

Ingredienser

4 personer


4 havtaskebøffer á 100 g
4 pæne skiver parmaskinke
50 g gode sorte oliven med sten
1 dl god olivenolie
2 finthakkede skalotteløg
1 spsk friskhakket rosmarin