Skip to main content

Hellefisk bagt i papir med asparges, feta, pesto og edamamebønner

Tid:
0 min

Sådan gør du

Bræk den nederste fjerdedel af de grønne asparges, kasser den og skær resten i mundrette stykker.

Bræk fetaosten i mindre stykker og vend dem med asparges, bønner, pesto og bouillon.

Fordel blandingen på de 4 stykker bagepapir og læg fiskene på. Krydder med salt og peber og fold bagepapiret om fyldet, så det bliver nogenlunde tæt. Brug evt. nogle papirklips til at holde sammen på enderne. Bag pakkerne i ovn 20 min. v. 200°C.

Serveres straks evt. med ekstra pesto og friske citronbåde.

 

Opskriften er venligst udlånt af Royal Greenland.

Brugt i denne ret

Hellefisk

Højrevendt fladfisk. Minder om helleflynderen, men både over- og undersiden…

Ingredienser

4 personer


4 stk. hellefisk portioner, optøede

400 g. grønne asparges

200 g. fetaost

400 g. edamamebønner, optøede

4 spsk. grøn pesto

2 dl. fjerkræbouillon

4 ark bagepapir

papirklips

evt. citron

salt og peber, frisk fra kværn