Skip to main content

Hvidvinsdampet skrubbe med tomatsalsa

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Krydr skrubbefileterne med salt og peber, og rul dem sammen.
  • Læg skrubberne i et ovnfast fad, og hæld hvidvin eller bouillon ved.
  • Damp skrubberne i ovnen i ca. 12 minutter. 
  • Hak tomaterne fint.
  • Skær peberfrugter og rødløg i små tern.
  • Flæk chilien, fjern kernerne, og hak chilien fint. 
  • Vend tomater med peberfrugt, rødløg, chili, presset hvidløg og hakket persille.
  • Tilsæt olivenolie, eddike og honning, og krydr med salt og peber.

 

Servér de hvidvinsdampede skrubber med tomatsalsa og pasta.

 

Tips: Rødløg kan erstattes af almindeligt løg, men det gør salsaen stærkere og mere kraftig i smagen. Chilien kan undlades, og bredbladet persille kan erstattes af kruspersille.

Brugt i denne ret

Skrubbe

Skrubbens farve på øjensiden kan variere fra mørk brungrå til gulgrå med…

Ingredienser

4 personer



500 g skrubbefileter
1 dl hvidvin el. bouillon
500 g tomater
2 peberfrugter
1 rødløg
1 rød chili
1 fed hvidløg
5 kviste bredbladet persille
1 spsk olivenolie
1 spsk eddike
1 spsk akaciehonning
salt og peber

Tilbehør:
pasta