Hvidvinsdampet skrubbe med tomatsalsa
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Krydr skrubbefileterne med salt og peber, og rul dem sammen.
- Læg skrubberne i et ovnfast fad, og hæld hvidvin eller bouillon ved.
- Damp skrubberne i ovnen i ca. 12 minutter.
- Hak tomaterne fint.
- Skær peberfrugter og rødløg i små tern.
- Flæk chilien, fjern kernerne, og hak chilien fint.
- Vend tomater med peberfrugt, rødløg, chili, presset hvidløg og hakket persille.
- Tilsæt olivenolie, eddike og honning, og krydr med salt og peber.
Servér de hvidvinsdampede skrubber med tomatsalsa og pasta.
Tips: Rødløg kan erstattes af almindeligt løg, men det gør salsaen stærkere og mere kraftig i smagen. Chilien kan undlades, og bredbladet persille kan erstattes af kruspersille.
Brugt i denne ret
Skrubbe
Skrubbens farve på øjensiden kan variere fra mørk brungrå til gulgrå med…
Ingredienser
4 personer
500 g skrubbefileter
1 dl hvidvin el. bouillon
500 g tomater
2 peberfrugter
1 rødløg
1 rød chili
1 fed hvidløg
5 kviste bredbladet persille
1 spsk olivenolie
1 spsk eddike
1 spsk akaciehonning
salt og peber
Tilbehør:
pasta