Skip to main content

Jomfruhummer i wok med karry, kokosmælk og grønt

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Hak løg groft, steg dem af i olie indtil de er blanke, tilsæt karry og brun det godt af.
  • Tilsæt kokosmælk og lad det simre i 15 minutter, smag til med salt og lidt sukker.
  • Skær broccoli i små aflange stykker og halvere jomfruhummerhalerne. Steg dem af i en varm wok eller pande i olie og hakket hvidløg smag til med salt og peber.
  • Vend det hele sammen med nudler, jomfruhummer og sauce, drys med basilikum.

 

 

Tip: Servér evt. ris i stedet for nudler.

Brugt i denne ret

Jomfruhummer

Jomfruhummeren er et mindre og meget slankere krebsdyr end hummeren. Den er…

Ingredienser

4 personer


300 g jomfruhummerhaler 2 fed hvidløg 2 spsk vegetabilsk olie 250 g æggenudler, kogt efter anvisning 400 g broccoli 200 g edamamebønner Basilikum

 

Karrysauce:

50 g finthakket løg, ca. 1 stk. 2 spsk karry 3 dl kokosmælk, 1 ds