Skip to main content

Lakseburger med avocadocreme og syltede rødløg

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Skær rødløg i tynde strimler. Kog eddike og sukker op, tilsæt salt og peber og de strimlede rødløg. Læg låg på gryden og lad dem trække i en times tid, inden de skal anvendes.

  • Bag rodfrugtfritterne i ovnen til de er gyldne og sprøde.

  • Blend avocadoerne med cremefraiche, hvidløg, citronsaft, salt og peber.

  • Form 4 bøffer af laksekødet, krydr med salt og peber og steg bøfferne på en varm pande i cirka 2 minutter på hver side. Lad laksebøfferne hvile i 2 minutter inden servering.

  • Lun burgerbollerne og læg salatblade, avocadocreme, laksebøffer og de syltede rødløg i burgerne. Server med rodfrugtfritter og evt. lidt avocadocreme som dip.

Opskriften er venligst udlånt Glyngøre. 

Brugt i denne ret

Laks

Laksen er en sølvskinnende slank fisk med fedtfinne. Laksen kan kendes fra…

Ingredienser

4 personer


  • 350 g hakket Laks
  • 4 burgerboller
  • 2 avocado
  • 3 spsk cremefraiche 18 %
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk citronsaft
  • 4 rødløg
  • 1 dl eddike
  • 1 dl sukker
  • 100 g salatblade
  • 500 g rodfrugtfritter
  • Groft salt
  • Sort peber