Lakseburger med avocadocreme og syltede rødløg
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
Skær rødløg i tynde strimler. Kog eddike og sukker op, tilsæt salt og peber og de strimlede rødløg. Læg låg på gryden og lad dem trække i en times tid, inden de skal anvendes.
Bag rodfrugtfritterne i ovnen til de er gyldne og sprøde.
Blend avocadoerne med cremefraiche, hvidløg, citronsaft, salt og peber.
Form 4 bøffer af laksekødet, krydr med salt og peber og steg bøfferne på en varm pande i cirka 2 minutter på hver side. Lad laksebøfferne hvile i 2 minutter inden servering.
Lun burgerbollerne og læg salatblade, avocadocreme, laksebøffer og de syltede rødløg i burgerne. Server med rodfrugtfritter og evt. lidt avocadocreme som dip.
Opskriften er venligst udlånt Glyngøre.
Brugt i denne ret
Laks
Laksen er en sølvskinnende slank fisk med fedtfinne. Laksen kan kendes fra…
Ingredienser
4 personer
- 350 g hakket Laks
- 4 burgerboller
- 2 avocado
- 3 spsk cremefraiche 18 %
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk citronsaft
- 4 rødløg
- 1 dl eddike
- 1 dl sukker
- 100 g salatblade
- 500 g rodfrugtfritter
- Groft salt
- Sort peber