Skip to main content

Lakselasagne med spinatbechamel

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Tø spinaten op i en gryde.
  • Tilsæt 4 dl mælk, og kog op.
  • Rør resten af mælken med majsstivelse til en jævning, og kom jævningen i saucen under omrøring.
  • Kog saucen i 2 minutter.
  • Tilsæt halvdelen af osten, og smag til med muskatnød, salt og peber.
  • Skær laksen i store tern, og skær tomaterne i skiver.
  • Fordel lagvis i et ovnfast fad lasagneplader, spinatbechamel, tomat og laks.
  • Gentag, og slut med et lag spinatbechamel.
  • Drys resten af osten over.
  • Krydr med salt og peber, og bag lasagnen i ca. 30 minutter.

 

Servér lasagnen med brød til.

Husk, at retter med spinat ikke bør genopvarmes!

 

Anden egnet fisk:
ørred

Brugt i denne ret

Laks

Laksen er en sølvskinnende slank fisk med fedtfinne. Laksen kan kendes fra…

Ingredienser

4 personer



450 g laksefilet
450 g frossen helbladet spinat
5 dl letmælk
2 spsk majsstivelse
100 g reven mozzarella
½ tsk stødt muskatnød
4 tomater
12 lasagneplader
salt og peber

Tilbehør:
groft brød