Lakselasagne med spinatbechamel
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Tø spinaten op i en gryde.
- Tilsæt 4 dl mælk, og kog op.
- Rør resten af mælken med majsstivelse til en jævning, og kom jævningen i saucen under omrøring.
- Kog saucen i 2 minutter.
- Tilsæt halvdelen af osten, og smag til med muskatnød, salt og peber.
- Skær laksen i store tern, og skær tomaterne i skiver.
- Fordel lagvis i et ovnfast fad lasagneplader, spinatbechamel, tomat og laks.
- Gentag, og slut med et lag spinatbechamel.
- Drys resten af osten over.
- Krydr med salt og peber, og bag lasagnen i ca. 30 minutter.
Servér lasagnen med brød til.
Husk, at retter med spinat ikke bør genopvarmes!
Anden egnet fisk:
ørred
Brugt i denne ret
Laks
Laksen er en sølvskinnende slank fisk med fedtfinne. Laksen kan kendes fra…
Ingredienser
4 personer
450 g laksefilet
450 g frossen helbladet spinat
5 dl letmælk
2 spsk majsstivelse
100 g reven mozzarella
½ tsk stødt muskatnød
4 tomater
12 lasagneplader
salt og peber
Tilbehør:
groft brød