Skip to main content

Marinerede sild

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Fileterne udvandes over natten i ca. 2 liter vand 
  • Peberkorn, allehånde og enebær males i en morter
  • Rødløg og gulerod skæres i tynde skiver, og abrikoserne skæres i små tern. Skiver og tern kommes i en gryde sammen med de øvrige ingredienser. Blandingen opkoges et øjeblik.
  • Sildene lægges side mod side i en skål, og blandingen lægges ovenpå som en lage.
  • Skålen sættes i køleskabet i et døgn.
  • Sildene serveres på rugbrød med lidt grønt

 

Brugt i denne ret

Sild

Silden er en sølvskinnende stimefisk med bløde finner uden pigstråler. Den…

Ingredienser

6 personer


6 fileter af gammeldags saltede store sild
2 dl eddike
Knap en dl. vand
2 dl sukker
1 spsk brun farin
1 rødløg
1 gulerod
4 tørrede abrikoser
3 laurbærblade
8 hele peberkorn
6 hele allehånde
6 hele enebær