Marinerede sild
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Fileterne udvandes over natten i ca. 2 liter vand
- Peberkorn, allehånde og enebær males i en morter
- Rødløg og gulerod skæres i tynde skiver, og abrikoserne skæres i små tern. Skiver og tern kommes i en gryde sammen med de øvrige ingredienser. Blandingen opkoges et øjeblik.
- Sildene lægges side mod side i en skål, og blandingen lægges ovenpå som en lage.
- Skålen sættes i køleskabet i et døgn.
- Sildene serveres på rugbrød med lidt grønt
Brugt i denne ret
Sild
Silden er en sølvskinnende stimefisk med bløde finner uden pigstråler. Den…
Ingredienser
6 personer
6 fileter af gammeldags saltede store sild
2 dl eddike
Knap en dl. vand
2 dl sukker
1 spsk brun farin
1 rødløg
1 gulerod
4 tørrede abrikoser
3 laurbærblade
8 hele peberkorn
6 hele allehånde
6 hele enebær