Mørksejkrebinetter med sommergrønt
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Hak mørksejfileten med en skarp kniv, til kødet er finthakket.
- Ælt fiskekødet med 1 æg, ½ tsk salt og friskkværnet peber.
- Form 4 krebinetter, og vend dem i rasp.
- Steg krebinetterne på en slip let-pande i gyldent smør, tilsat lidt olie ca. 4 min på hver side ved jævn varme.
- Bland grøn salat, rucola, skiver af kølige kartofler og radiser.
- Afslut med frisk parmesan.
- Bland en kølig dressing af syrnet fløde og hakket purløg.
- Smag til med salt og peber.
- Servér krebinetterne med sommergrønt og kølig dressing.
Brugt i denne ret
Mørksej
Mørksejen er en kompakt og kraftigt bygget torskefisk med underbid.…
Ingredienser
4 personer
500 g mørksejfilet
1 æg
1 dl rasp
grøn salat
rucola
afkølede kartofler
radiser
parmesan
2-3 dl syrnet fløde
purløg