Skip to main content

Mørksejkrebinetter med sommergrønt

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Hak mørksejfileten med en skarp kniv, til kødet er finthakket.
  • Ælt fiskekødet med 1 æg, ½ tsk salt og friskkværnet peber.
  • Form 4 krebinetter, og vend dem i rasp.
  • Steg krebinetterne på en slip let-pande i gyldent smør, tilsat lidt olie ca. 4 min på hver side ved jævn varme.
  • Bland grøn salat, rucola, skiver af kølige kartofler og radiser.
  • Afslut med frisk parmesan.
  • Bland en kølig dressing af syrnet fløde og hakket purløg.
  • Smag til med salt og peber.
  • Servér krebinetterne med sommergrønt og kølig dressing.

Brugt i denne ret

Mørksej

Mørksejen er en kompakt og kraftigt bygget torskefisk med underbid.…

Ingredienser

4 personer


500 g mørksejfilet
1 æg
1 dl rasp
grøn salat
rucola
afkølede kartofler
radiser
parmesan
2-3 dl syrnet fløde
purløg