Skip to main content

Orientalsk fiskesuppe

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Skær torskefileterne i store tern.
  • Snit forårsløgene i små stykker, og skær peberfrugterne i strimler.
  • Kom forårsløg, peberfrugt, ingefær og bouillon i en gryde, og kog suppen i 5 minutter.
  • Tilsæt kokosmælk, og læg forsigtigt torskefileterne i suppen. Læg låg på gryden, og lad suppen simre ved svag varme i ca. 3 minutter.
  • Smag til med salt og peber.

Servér suppen med groft brød.

Tip: Suppen kan tilsættes 1 fed presset hvidløg og 1 finhakket rød chili.

 

Anden egnet fisk:
mørksej, kuller

Brugt i denne ret

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…

Ingredienser

4 personer



500 g torskefilet
1 bundt forårsløg
2 peberfrugter
1 tsk fintrevet ingefær
1 liter bouillon
1 dåse kokosmælk light
salt og peber

Tilbehør:
groft brød