Orientalsk fiskesuppe
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Skær torskefileterne i store tern.
- Snit forårsløgene i små stykker, og skær peberfrugterne i strimler.
- Kom forårsløg, peberfrugt, ingefær og bouillon i en gryde, og kog suppen i 5 minutter.
- Tilsæt kokosmælk, og læg forsigtigt torskefileterne i suppen. Læg låg på gryden, og lad suppen simre ved svag varme i ca. 3 minutter.
- Smag til med salt og peber.
Servér suppen med groft brød.
Tip: Suppen kan tilsættes 1 fed presset hvidløg og 1 finhakket rød chili.
Anden egnet fisk:
mørksej, kuller
Brugt i denne ret
Torsk
Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…
Ingredienser
4 personer
500 g torskefilet
1 bundt forårsløg
2 peberfrugter
1 tsk fintrevet ingefær
1 liter bouillon
1 dåse kokosmælk light
salt og peber
Tilbehør:
groft brød