Skip to main content

Orientalsk laksetatar

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Frys laksefileten min. 1 døgn ved -20 grader, og tø den op.
  • Skær laksefileten i små tern, og hak den røgede laks fint.
  • Vend de to slags laks sammen.
  • Vend med citronskal og -saft.
  • Skær æblet i små tern, og snit forårsløg.
  • Flæk chilien, fjern kernerne, og hak chilien fint.
  • Vend laksen med æble, forårsløg, chili, ingefær og korianderblade, og smag til med salt og peber.

 

Servér laksetataren på ristet brød – gerne med en skål salat til.

 

Anden egnet fisk:
ørred

Brugt i denne ret

Laks

Laksen er en sølvskinnende slank fisk med fedtfinne. Laksen kan kendes fra…

Ingredienser

4 personer



225 g laksefilet
100 g røget laks
reven skal og saft af 1 økologisk citron
1 æble
1 bundt forårsløg
1 rød chili
2 tsk friskrevet ingefær
1 bundt frisk koriander

Tilbehør:
ristet brød
evt. salat