Orientalsk laksetatar
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Frys laksefileten min. 1 døgn ved -20 grader, og tø den op.
- Skær laksefileten i små tern, og hak den røgede laks fint.
- Vend de to slags laks sammen.
- Vend med citronskal og -saft.
- Skær æblet i små tern, og snit forårsløg.
- Flæk chilien, fjern kernerne, og hak chilien fint.
- Vend laksen med æble, forårsløg, chili, ingefær og korianderblade, og smag til med salt og peber.
Servér laksetataren på ristet brød – gerne med en skål salat til.
Anden egnet fisk:
ørred
Brugt i denne ret
Laks
Laksen er en sølvskinnende slank fisk med fedtfinne. Laksen kan kendes fra…
Ingredienser
4 personer
225 g laksefilet
100 g røget laks
reven skal og saft af 1 økologisk citron
1 æble
1 bundt forårsløg
1 rød chili
2 tsk friskrevet ingefær
1 bundt frisk koriander
Tilbehør:
ristet brød
evt. salat