Skip to main content

Rødspætte stegt med estragonsmør

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Rens græskar for kerner og skær den ud i grove både med skallen på.
  • Kom græskarbådene i en bradepande med bagepapir, vend dem med groft hakket persille, olie, salt og peber.
  • Bag græskarbådene i forvarmet ovn på 200 grader i ca. 30 minutter.
  • Hak estragon groft, rør det sammen med smørret.
  • Vend fiskene i mel og steg dem i estragonsmør på en varm pande i ca. 2 minutter på hver side.
  • Servér med de bagte græskar.

Brugt i denne ret

Rødspætte

Rødspætten er en højrevendt fladfisk (dvs. at det venstre øje er vandret…

Ingredienser

4 personer


4 hele rødspætter, flåede og rensede
2-3 dl hvedemel
50 g smør
¼ bundt estragon, hakket
800 g hokkaido græskar
¼ bundt persille
2 spsk olivenolie
Salt og peber