Rødspætte stegt med estragonsmør
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Rens græskar for kerner og skær den ud i grove både med skallen på.
- Kom græskarbådene i en bradepande med bagepapir, vend dem med groft hakket persille, olie, salt og peber.
- Bag græskarbådene i forvarmet ovn på 200 grader i ca. 30 minutter.
- Hak estragon groft, rør det sammen med smørret.
- Vend fiskene i mel og steg dem i estragonsmør på en varm pande i ca. 2 minutter på hver side.
- Servér med de bagte græskar.
Brugt i denne ret
Rødspætte
Rødspætten er en højrevendt fladfisk (dvs. at det venstre øje er vandret…
Ingredienser
4 personer
4 hele rødspætter, flåede og rensede
2-3 dl hvedemel
50 g smør
¼ bundt estragon, hakket
800 g hokkaido græskar
¼ bundt persille
2 spsk olivenolie
Salt og peber